Over de voetspot

De Voetspot is een ontmoetingsplek voor mensen die groen en bewust willen leven. De Voetspot wordt gevoed door vrijwillige bloggers, die zichzelf uitdagen om anders met hun eten om te gaan en daarmee een kleinere ecologische voetafdruk te creëren. Inmiddels hebben ze zelf zoveel ervaring opgedaan dat we ze wel experts mogen noemen…

… en dat gaan we dan ook doen! Samen willen we zoveel mogelijk mensen inspireren en concrete handvatten geven om zelf te beginnen. Daarom schrijven onze experts kort over hun eigen ervaringen – maar vooral over wat jou kan helpen om stapjes te zetten. Je kunt al onze recepten, tips, lijstjes, stappenplannen, filmpjes, en verhalen volgen op Facebook.

Doe je met ons mee?
Je kunt je eigen voetafdruk meten via de Drentse Voetafdruk. Bepaal je eigen uitdaging of volg ons en moedig ons aan.

De naam
De naam Voetspot hebben we bedacht omdat het woord ‘voet’ erin zit, wat voor biljartons staat voor voedsel maar ook voor onze ecologische voetafdruk. Spot omdat het een ontmoetingsplek is. Daarbij komt dat in biljarttermen de Voetspot de voorste bal in de driehoek is. We hopen dan ook inspiratiebron te zijn voor anderen. Hoe meer mensen hun voetafdruk verkleinen, hoe beter we voor de aarde zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *