Mijn voetafdruk: 3,71
Expert: Natuurlijk en onbewerkt voedsel
Veel van het eten dat in de supermarkten aangeboden wordt is bewerkt. Het is kant en klaar, lang houdbaar en gemakkelijk in gebruik. Vaak bevatten deze bewerkte voedingsmiddelen veel zout, suiker of andere toevoegingen. Toevoegingen die het eten langer houdbaar en ‘lekkerder’ maken. Ongemerkt krijg je dus veel onnodige en ongezonde hulpstoffen binnen.
Dit kan anders. Door minder pakjes en zakjes te kopen en door meer ingrediënten zelf te bereiden kan je lekker, gezond én natuurlijk eten. In mijn blogs deel ik ervaringen en handige tips in mijn zoektocht naar lekkere en gezonde alternatieven voor het bewerkte eten. Houd ook onze Facebookpagina goed in de gaten, want daar deel ik samen met de andere experts regelmatig mijn ervaringen of artikelen die me raken.
De vragen die ik voor iedereen hoop te beantwoorden:
- Wat is natuurlijk en onbewerkt voedsel?
- Waarop moet je letten als je gezond wilt eten?
- Hoe bereid je een lekkere maaltijd zonder pakjes en zakjes?
- Wat zijn goede adressen waar je natuurlijke producten kunt kopen?
- Welke natuurlijke groenten en kruiden kun je uit de vrije natuur halen?
- Wat is het voordeel van onbewerkt voedsel voor je voetafdruk?
Heb jij nog een andere vraag? Laat het me dan weten via onze Facebookpagina.