De uitdaging van Ageda

Ageda

Om Drenthe als duurzame provincie op de kaart te krijgen, ga ik de komende maanden de uitdaging aan om zoveel als mogelijk lokaal en puur te eten. Eigenlijk zou ik geen stap meer over de drempel van de Jumbo, AH, Poiesz, Lidl en Aldi willen zetten. Ik ben benieuwd wat we thuis dan dagelijks op ons bord krijgen. En ik vraag me af of het eigenlijk wel haalbaar is? Wat heeft Drenthe allemaal te bieden? En waar moet ik dan heen? Ik verwacht dat het een aardige uitdaging zal worden, niet op de laatste plaats omdat ik een kieskeurige dochter en man aan tafel heb. Maar net als voor mijn eigen blog doe ik dit niet van vandaag op morgen: ik doe het stap voor stap.

Wil je weten waarom?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *